Sunday, October 19, 2008

Rumah Terbuka AIDILFITRI


Pada 19/10/08 hari AHAD ( raya ke 19 )

di majlis Rumah Terbuka di taman SAMUDERA NO rumah 1305 (rumah aku la)

acara bermula pukul 2 petang hingga 6 petang..antara tetamu yang hadir adalah seperti di bawah...

dari kiri NOR, YATI, WAN FADILAH, AFRIZA, MAZIAH dan anaknya
diaorang ni bergambar lepas makan.ni depan rumah aku jerrrr.tgk semua kenyang2 kan,...??? tambah2 nor tu besar perut2....hahaha jgn marah gurau je...nor tu kenyang lain...??/



dari kiri,,farisya.rosaide,po mat kilau
serta anak-anaknya...







yang bawah ni tengah tggu giliran untuk masuk makan dari kiri : berdiri ebby, azahar buffer, wan besi, subhan..










gambar bawah ni dok buat apa plak ni..tgk gamabr apa tu..dari kiri:izham,rizal,wan tmk,dan...awek wan kot sya pun tak kenal























Ni jejaka macho...shahril dan eddy..agak2 baru lepas makan kot...











intai apa tu ...??? malu nak masuk ke..eheheh si farik ni...
dari kiri..ebby,zahar,wan besi dan farik gimon.











amboi2 di rumah aku pun sempat lagi dating.agak2 ler wan..????hehehehe











rosaidi tengah layan askar askar pelapis...











rosaide dan po mat kilau jer yg last makan..org lain semua dah kuar...mentang2 makan freee...hahahaha jgan marah gurau jerr












mis farisya layan kerenah anaknya sambil pekena sepinggang makanan...apa yang di makan 2...sedap ke..












wife po mat kilau duduk tepi pintu..yala rumah kecil orang ramai...depan tu askar sulung rosaide tengah nak buat demo apa plak tu













basuh tangan ke tambah lagi tu...???jangan malu2..kalau malu lapar.peluang begini raya je ada.kalau kat kdai nasi kandar mamak dah RM 10 dah ni...hahahah












tercekik ke...cepat minum air...alah air tak keluar plak..time ni la nak tersumbat..nak kena intai baru nak keluar ...hihihihi..............................................................



Terima kasih kepada yang sudi hadir ke majlis ini..yang tak datang tak pe no hal..tahun depan kalau panjang umur kita buat lagi majlis mcm dan serupa ini (rumah terbuka la)....dan dari pihak tuan rumah ataupun tuan majlis ini memohon sejuta kemaafan sekiranya ketidakpuas hati di atas apa jua juadah yang di hidangkan...insyaalallah next majlis akan yang terbaik.














































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































Monday, October 6, 2008

Penembakan MISSILE otomat DARI TLDM

saksikan sendiri betapa kuatnya negara kita,walaupun kecil tapi telah terbukti gagah perkasa kerana ada memiliki peluru berpandu seperti ini..??dan banyak lagi..negara kita malaysia nampak jerr dalam peta kecil tapi hakikatnya semua ada di malaysia..yang kita saksikan ini milih TLDM yang dilancarkan untuk pengujian sahaja bukan betul2..tapi kalau kita tengok amat dasyhat...tak mustahil boleh mematahkan satu armada(kapal)...tengok dan perhatikannnn....



sorry video tak dapat nak tegok pasal format tak suppot..???

kalau nak jgak tgk...bleh jmpa dan bluetooth jer..???

Friday, September 26, 2008

aku di plantar JETTY lah Tak LEH blik RAYA

PROGRAM SALAM AIDILFITRI

program selamat hari raya di jetty (somalia)


sempat jgak memancing..dapat siakap




berlatarkan kapal diraja laksamana muhamad amin tengah loading missile otomat yang digantikan yang telah ditembak..











ni semua geng2 yang tak blik raya la ni...nak tau kat mana nie..jetty la tapi dari infomasi geng2 ni katanya jetty somalia..tapi ada stengah kata kat australia tak tau yang mana betul tapi yang hakikatnya dekat2 nak raya la nie





ni dia sedih nampak...pemandangan yang indah tapi hakikatnya sukar digambarkan..parasaan,jiwa dan raga ketiga2 ni dimana letaknya..di kg ke atau di mana..yang pasti ni nak kata wira tak la jugak tapi bleh dikategorikan..datangnya dari kiri klate mari,pahang mari dan kedah mai...

UCAPAN SALAM 1 SYAHWAL oleh geng2 tak blik raya

video

Saturday, September 13, 2008

bergambar bawah pokok nyor





pada 23.8.08 aku dan geng2 lain ke majlis kenduri kawan aku ahiar di kg LUAT lenggong.ala jalan nak blik kelate 2.jauh tak jauh penat tak penat tetap kena pergi juga kerana dia kawan aku.
antar rakan2 yang hadir...azuan(budak besi),firdaus (ni yang kata pakwe ema ), ujang (budak n9),marzuki (kedah mai ),rusman (bajau mai sabah bah),eddy taman wira mergong punya gengster,dan yg tu ....blog,aziz tepi sekali (Koya hebat),bawah faurulzul (kon),rahman-(bcc control),pendi-golok (ore debel pengkalan kubur),ebby bdak johor(kaki tino)dan johari bdak pahang...








antara kawan2 yang turut serta hadir ke majlis..ni semua skot ahiar lerrrr...pok lan mental dgn paijul...tu bbkan skot tapi bdak DBA.kira kawan la jgak 2...hahaha






ni time makan..budak kedah ni rahman dan stu g bdak nogeri..ujang..makan-makn-makan




sempat jugak bergambar dengan pengantin..ingat2 aku nak makan dengan pengantin tapi tak tercapai kerana geng2 belah pegantin perempuan serbu semua kerusi tempat pengantin dok makan...




ni dia warga NAED lepas mejamu juadah.








ala lap mulut pun malu2.ni pengantin baru lepas makan udang besar...tak ajak pun..???makan sorang yerr... tak pe..



pengantin dok tengah makan.seronoknya mungkin teringat yang semalam kot.kan semalam pengalaman malam pertama yang tak mungkin dilupakan.malam ni malam ke 2 kena lagi..???

mari kita pakat2 doa supaya rakan kita ini bahagia ke anak cucu amin...??/

Thursday, September 11, 2008

Selamat mengunjungi my blog...??


Terima kasih kerana sudi melawat ke Blog saya ini...
ini untuk tatapan saja,bukan untuk dijual..?/